caenfrdeitptrues

UN TAL SHAKESPEARE. AMB MARCEL TOMÀS I CASCAI TEATRE

Dissabte, 15 de maig de 2021

8 del vespre

ESPAI RIDAURA

És la deconstrucció del registre clàssic de l’humor per tal de contemporanitzar el gènere i adaptar-lo als nous llenguatges escènics, amb l’objectiu que connectin amb l’espectador d’una manera més directe i actual.

Espectacle multidisciplinar i , fruit d’un procés de creació que té com a punt de partida el clown i el bufó. Aquest personatge maldestre capaç de crear situacions còmiques de petits accidents quotidians provocant veritables tragèdies. Situacions inversemblants carregades de bon humor però també amb petits discursos savis i punyents que ens mostraran les contradiccions més humanes.

Vestit sense roba de coloraines ni nas vermell, és una evolució dels pal lassos del passat . Ara ja ho habita les pistes de circ sinó que ha crescut i camina sol. D’aparença com un més de nosaltres segueix essent un personatge que diverteix i entreté, però que no es mossega la llengua a l ’hora de dir grans veritats. Murri per naturalesa i d’hàbits maldestres, supera els entrebancs del dia a dia de la millor manera que sap. Però el que no sap és que és un antiheroi i ha nascut per ser un perdedor encara que no es rendirà mai.

https://www.youtube.com/watch?v=NUhoDZd_BOo

https://www.youtube.com/watch?v=Yhrzlesr9lE

ENTRADA: 10 EUROS

1505 Un tal Shakespeare