caenfrdeitptrues

DIVA

28 de maig de 2022 – 20.00 h

DIVA

Amb Georgina Reyner, mezzosoprano, i Francesc Mora, piano; sota la direcció escènica de Júlia Mora.

Preu de l’entrada 5 euros

Activitat gratuïta per als alumnes de l'Escola Municipal de Música.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

SINOPSI

La nostra Diva fa els preparatius per a una vetllada inoblidable. Aquesta nit tot ha d'estar a punt per oferir un gran recital on s'interpretin les àries més brillants i emotives del repertori de mezzosoprano. Però... dalt de l'escenari sempre hi podem trobar sorpreses...! Diva és un espectacle on es troben la lírica i la teatralitat, la comicitat i l'emoció. Georgina Reyner mezzosoprano i Francesc Mora piano, sota la direcció escènica de Júlia Mora, ens endinsaran en el món de l'òpera d'una manera propera diferent.

Tot i que no us explicarem una història, us volem parlar de moltes coses. Una d'elles és aquest encontre que es produeix -a vegades!- entre l'artista i el públic, aquest moment màgic de comunicació o ressonància, i que dóna sentit al que fem.

Les àries que interpretarem ens parlen d'amor i de bogeria, de felicitat i de dolor, de dubte, de sensualitat, de transgressió... la música us conduirà i més enllà dels idiomes, ho entendreu tot. Les àries ens despleguen la paleta dels sofriments i les alegries humanes. I amb aquests colors ens hem posat a jugar, sent fidels a l'essència de cada ària, treballant les transicions de blaus marins a grocs, i de verds a rosats... Dibuixant, per a vosaltres, un quadre invisible de paisatges emocionals.

 https://www.youtube.com/watch?v=Hwf9-Jj-3Ug

01

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (20220528 DIVA.jpg)20220528 DIVA.jpg1561 kB