caenfrdeitptrues

CONCERTS D'ARO 2020 - CONFERÈNCIA JOAN VIVES

DIUMENGE, 30 D'AGOST DE 2020

A LES 6 DE LA TARDA, A L'ESPAI RIDAURA

CONFERÈNCIA A CÀRREC DE JOAN VIVES

Enmig d’una forta tempesta, de les que anuncia que l’estiu s’acaba, es va cloure també el Festival Concerts d’Aro 2020, amb la conferència ja tradicional de Joan Vives, l’amic que ens ha acompanyat des de fa molts anys.

Joan Vives ens va recordar que ja l’any 2015 havia fet una conferència sobre Beethoven; i enguany, havia substituït l’EL MÚSIC pel seu entorn: família, amics, mecenes, professors, alumnes... així que durant una hora i mitja vam repassar grans noms de la cultura europea a cavall entre el classicisme i el romanticisme, tot il·lustrat amb imatges i fragments d’audicions. Com sempre, en Joan Vives va captivar el públic pels seus coneixement, però, sobretot, per la seva manera apassionada i apassionant d’explicar.

Es tanca, doncs, el Festival Concerts d’Aro que s’ha pogut realitzar canviant de lloc, però amb el mateix esperit de sempre. El Covid-19 ha obligat a prendre mesures de protecció excepcionals i, per aquest motiu, no s’han pogut fer els concerts a l’església de Santa Cristina i s’han traslladat a l’Espai Ridaura i, les activitats que apleguen més públic, la Nit d’il·lusió i la sarsuela, s’han fet al pati de l’Escola Pedralta.

S’ha penjat el cartell de no hi ha entrades en algun concert i en d’altres s’han complert les expectatives i ara a treballar per a l’any 2021.

Santa Cristina d’Aro, 31 agost de 2020

 

FOTOS: ARACELI MERINO2020.08.30 JoanVives03 Foto Araceli Merino